Nicole's voetverzorging Ambulante Pedicure Ambulante Pedicure

Basis Pedicure behandeling

Bij de eerste kennismaking wordt de pedicurebehandeling vooraf gegaan door een intakegesprek waarin uw mogelijke voetproblemen in kaart worden gebracht. Op deze manier kan ik mijn behandeling zoveel mogelijk afstemmen op uw klacht(en) en wensen.

Een basis pedicure behandeling duurt 45 tot 60 minuten en bestaat uit:

Medisch Pedicure behandeling

De medisch pedicure behandeling is nagenoeg hetzelfde als de basis pedicure behandeling. Indien gewenst wordt bij de intake een test gedaan met het monofilament en een stemvorktest. Hiermee wordt het oppervlakkige en het diepliggende gevoel van de cliënt getest. Indien noodzakelijk zal er ook een voetafdruk op een blauwdrukraam worden gemaakt. Hiermee kan ik uw voettype en eventuele standsafwijkingen van de voet(en) en tenen bepalen. Aan de hand van de bepaling welk voettype u heeft kan ik uw schoenen beoordelen op de juiste maat en pasvorm. Deze intake en screening is uitgebreider dan bij de basis pedicure behandeling, vandaar dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Zo nodig kan ik u ook doorverwijzen naar een podotherapeut of huisarts.

Nattechniek

Ik werk met een pedicure motor op basis van nattechniek. Hierbij komt tijdens het frezen van de nagels of eelt een fijne nevel uit het handstuk van de pedicure motor. Dit zorgt voor verkoeling en hierdoor kan de behandeling vrijwel pijnloos worden uitgevoerd. Ook voorkomt het dwarrelende stofdeeltjes in uw woning.

Hygiëne

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel en ik werk dan ook volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. Dit houdt in dat ik voldoe aan de eisen die worden gesteld aan hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. Voor iedere klant gebruik ik nieuwe handschoenen, mondkapje, schort, gedesinfecteerde instrumenten en een nieuw mesje.


Nicole Nicole Nicole