Nicole's voetverzorging Ambulante Pedicure Ambulante Pedicure

Producten

Ik werk met professionele voetverzorgingsproducten van PUUR VERA. De producten zijn op basis van Aloë Vera gecombineerd met speciale voedingsstoffen die effectief doordringen in de lagen van de huid en versnellen het proces van de celvernieuwing. De producten bevatten geen parabenen en conserveringsmiddelen en is van Hollands fabrikaat en geschikt voor diabetici.

Voetencrème met menthol

PUUR VERA Voetencrème met menthol

De crème herstelt snel droge en gebarsten voeten, neutraliseert geuren en verlicht vermoeide voeten. Ideaal voor het gebruik in de zomer. De crème is met mentholgeur.

Hielcrème

PUUR VERA Hielcrème

Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoine en Dimethicone dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet. De crème verzacht en hydrateert. Geschikt voor extra droge voeten.

Neutraal

PUUR VERA Neutraal

Pure Aloë Vera crème gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van cel vernieuwing. De crème is geurloos, trekt zeer snel in en bevat geen conserveringsmiddelen. Deze verzorgende voetencrème is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt.

Ureum crème

PUUR VERA Ureum crème

Herstellende en vocht inbrengende crème door de combinatie van Ureum en pure Aloë Vera. Geschikt voor extreem droge en ruw aanvoelende huid. Vermindert drukplekken een eelt. De crème kan als aanvullende verzorging gebruikt worden in geval van diabetes, eczeem en psoriasis.

Schimmelspray

HFL Solution Schimmelspray

Deze spray is voor de verzorging van schimmelnagels die vaak verkleurd of broos zijn. Het product is ook te gebruiken voor schoen desinfectie. Het werkzame bestanddeel is Sodium benzoate , dat erom bekend staat gisten en bacteriën aan te pakken. Daarnaast is er ‘Limonene acid’ gebruikt om de huid te kalmeren en ‘Panthenol’ als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel zodat deze beter kan gaan groeien.

Toepassing:
1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij uw pedicure
2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen
3. Spray uw nagels 2 maal daags in met de HFL Solutionspray
4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL spray

Anti-schimmelcrème

Puur Vera Anti-schimmelcrème

De ideale formule tegen voetschimmel. Dezelfde fantastische combinatie van ingrediënten zoals in de Puur Vera Voet Crème, met het extra ingrediënt Tolnaftaat tegen voetschimmel (zwemmerseczeem). Tolnaftaat helpt tegen de voetschimmel terwijl de pure Aloë Vera diep in de huid doordringt en hydrateert.Pedi-Wol

Wol van de Texelaar

Padi-wol
Pedi-wol is een 100% natuurproduct en afkomstig van Texelse schapen. Het is ideaal voor wandelaars en sporters zoals voetballers en tennissers. Het kan worden toegepast op elke voet die last heeft van pijnlijke drukplekken. Het voorkomt blaarvorming en biedt bescherming. Ideaal als u bijvoorbeeld de avondvierdaagse gaat lopen. Heeft u nieuwe schoenen die hier en daar nog wat pijn geven, dan is Pedi-wol een fijn hulpmiddel. U plaatst Pedi-Wol op de gevoelige plek en u trekt uw sok erover aan. De wol blijft goed op zijn plek en gaat niet verschuiven.